Українська | Русский | English

Підсумки круглого столу щодо професійної етики та ефективності ринків


У Торгово-промисловій палаті України пройшов круглий стіл на тему: «Галузеві правила професійної етики як спосіб підвищення ефективності функціонування ринків». Захід відбувся 03 квітня 2014 року за участі Президента ТПП України Геннадія Чижикова, в.о. Голови АМКУ Миколи Бараша, Голови Громадської ради при АМКУ Олександра Завади, органів державної влади, членів Громадської ради при АМКУ. Головував на заході Голова Комітету підприємців АПК при ТПП України О.Юхновський. Учасниками обговорення стали представники юридичних компаній, асоціацій та провідних підприємств харчової та аграрної промисловості. На заході партнер ПФ «Софія» О.Поліводський виступив з доповіддю щодо юридичних аспектів застосування Правил професійної етики на ринку харчової продукції.

На засіданні обговорювалася практика АМКУ по боротьбі з недобросовісною конкуренцією на ринку харчової промисловості, наведено приклади іноземних країн щодо подолання проявів недобросовісної конкуренції за допомогою їх врегулювання на рівні галузевих асоціацій тощо.



12.05.2014
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини