Українська | Русский | English

Правнича фірма «Софія» розширює співпрацю з кредитними спілками


Віктор Рудий, партнер з практики фінансового права ПРАВНИЧОЇ ФІРМИ «СОФІЯ» протягом серпня – вересня 2014 р. провів серію вебінарів для учасників «Програми захисту вкладів», що стосувалися змін до Положення про Державний реєстр фінансових установ.
В ході вебінару було розглянуто такі питання:
1) огляд основних новел та недоліків «Положення про державний реєстр фінансових установ» (у редакції згідно розпорядження Нацкомфінпослуг «Про внесення змін до Положення про Державний реєстр фінансових установ та визнання такими, що втратили чинність, деяких нормативно-правових актів Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України» від 28.11.2013 р. № 4368).
2) практичні поради щодо змін до внутрішніх положень та процедур кредитних спілок у зв’язку із набранням чинності Розпорядженням №4368:
- зміни до внутрішніх положень;
- повідомлення про зміни в інформації, що подавалась до Нацкомфінпослуг;
- зміна свідоцтва про реєстрацію фінансової установи;
- надання послуг через відокремлений підрозділ.
У вебінарі взяло участь більше 25-ти представників кредитних спілок, фахівців фінансового права та інші фахівці.
Більше про ці події Ви можете дізнатися за цим посиланням.

Проведення вебінару стало можливим завдяки плідній співпраці з «Програмою захисту вкладів» та високому авторитету Віктора Рудого серед експертного середовища сфери кредитних спілок та послуг фінансового права.
У подальшому планується щомісячно проводити такі вебінари для учасників «Програми захисту вкладів», про що Правнича фірма «Софія» буде повідомляти.



02.09.2014
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини