Українська | Русский | English

Партнер ПФ «Софія» виступить на семінарі для юристів аграрних компаній



Одне з найбільших об’єднань аграрного бізнесу «Українська аграрна конфедерація» проводить семінар з юридичних питань на тему «Юридичні аспекти  ведення агробізнесу у реаліях 2015 року», який відбудеться 10 квітня 2015 року в м. Київ, в офісі компанії «SigmaBleyzer».

На заході зокрема виступить з доповіддю партнер ПФ «Софія» Олександр Поліводський з темою «Купівля-продаж права оренди земель сільгосппризначення: перспективи застосування».
Участь у семінарі безкоштовна, за умови попередньої реєстрації. З програмою семінару можна ознайомитися за цим посиланням.Для реєстрації просимо звертатися до офісу ПФ «Софія» або до Української аграрної конфедерації до 09.04.2015 за тел. (044) 287-65-66, 289-97-21 або e-mail . Лист-запрошення у додатку.

Кількість учасників обмежена.

 

 

 

 



06.04.2015
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини