Українська | Русский | English

ПРАВНИЧА ФІРМА «СОФІЯ» ВИЗНАНА ФІРМОЮ РОКУ В УКРАЇНІ В ГАЛУЗІ НЕРУХОМОСТІ ЗА ВЕРСІЄЮ МІЖНАРОДНОГО РЕЙТИНГУ CORPORATE INTL



Правнича фірма «Софія» стала володарем престижної нагороди за версією британського міжнародного видання «Corporate INTL».


Процедура номінування, проведення дослідження та експертного розгляду «Corporate INTL» передбачає масштабний огляд юридичного ринку, отримання відгуків бізнес-лідерів з усього світу та дослідження номінантів з відкритих джерел. Переможці визначаються незалежною експертною радою, до якої входять керівники міжнародних компаній.


Отримання такого значимого трофею команда ПФ «Софія» розцінює як результат своєї роботи, однак як у більшій мірі - як обов’язок до подальшого підвищення рівня послуг клієнтам, повідомили у прес-службі ПФ «Софія».

Corporate INTL – провідне видання для бізнес-лідерів, професійних консультантів та надавачів юридичних і фінансових послуг. 



08.07.2015
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини