Українська | Русский | English

ПАРТНЕР ПФ «СОФІЯ» О.ПОЛІВОДСЬКИЙ ВИСТУПИТЬ НА МІЖНАРОДНОМУ ЮРИДИЧНОМУ ФОРУМІ «УКРАЇНА-ЄС»


 

24 вересня в отелі «Прем’єр Палас» відбудеться подія, яку організовує професійне видання «Юридична практика».

О.Поліводський виступить на цьому заході з доповіддю, яка стосуватиметься вимог законодавства України та права ЄС до торгівлі аграрною та харчовою продукцією. У доповіді, зокрема, розглядатимуться нещодавні зміни у законодавстві ЄС та України, в тому числі, Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», який щойно вступив в силу, аналізуватиметься його вплив на бізнес та торгівлю з ЄС, застосування європейських вимог до продукції в Україні, проблеми, що пов'язані з отриманням документів, що підтверджують відповідність продукції встановленим вимогам.

Міжнародний юридичний Форум «УКРАЇНА-ЄС» проходить вдруге, присвячений питанням адаптації законодавства України до вимог ЄС, розробці напрацьованого виходу на ринки ЄС.

З програмою заходу можна ознайомитися за цим посиланням.

Організатор Форуму – професійне видання «Юридична практика» щотижнева газета українських юристів, яка висвітлює весь спектр актуальної правової інформації України та зарубіжжя.



23.09.2015
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини