Українська | Русский | English

ПРО ПОДІЛ ЗЕМЕЛЬНОГО ПАЮ МІЖ КІЛЬКОМА СПАДКОЄМЦЯМИ ЧИТАЙТЕ В КОМЕНТАРІ ЮРИСТА ПФ «СОФІЯ» ВІКТОРІЇ ВАРЄНІКОВОЇ



           
Спеціально для видання «Рідне село Україна» Вікторія Варєнікова, адвокат та асоційований партнер ПФ «Софія» розповіла як правильно юридично оформити право власності на спадщину при наявності кількох спадкоємців.

В статті автор наводить алгоритм дій для ситуації, коли спадкоємців більше, ніж самих об’єктів спадщини.

Автор наголошує на важливості оформлення своїх прав на нерухоме майно й зазначає, що лише при наявності свідоцтва про право на спадщину особа стає повноправним власником нерухомого майна.

Більше детально читайте за цим посиланням.

Видання «Рідне село Україна» – газета, яка має за мету інформування громадян у доступній формі про актуальні питання і виклики сучасності, пов’язані зі сферою сільського господарства та залучаючи провідних спеціалістів, науковців і практиків сільського господарства.



25.01.2017
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини