Українська | Русский | English

ПАРТНЕР ПФ «СОФІЯ» О. ПОЛІВОДСЬКИЙ ВЗЯВ УЧАСТЬ В КРУГЛОМУ СТОЛІ «ФОРМУВАННЯ РИНКУ ЗЕМЛІ В УКРАЇНІ: РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»




           
22 лютого 2017 року у приміщенні  Клубу Кабінету Міністрів України відбулося засідання Круглого столу на тему: «Формування ринку землі в Україні: реалії та перспективи». Захід організували Українська аграрна конфедерація та Рада підприємців при КМУ України.

Олександр Поліводський виступив з доповіддю на тему «Законодавчі перспективи запровадження ринку землі в  Україні», зокрема, наголосив на проблемах земельної реформи та питаннях, які виникнуть у випадку запровадження ринку землі.

У заході взяли участь народні депутати  України,  представники центральних органів виконавчої влади України, міжнародних фінансових організацій, громадських професійних об’єднань АПК, науковці, керівники і спеціалісти агропромислових підприємств та провідні аграрні  експерти.

Ознайомитись з матеріалами виступу пана Поліводського можна за цим посиланням.

 

 



23.02.2017
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини