Українська | Русский | English

АСОЦІЙОВАНИЙ ПАРТНЕР ПРАВНИЧОЇ ФІРМИ «СОФІЯ» ВІКТОРІЯ ВАРЄНІКОВА ВИСТУПИЛА СПІКЕРОМ НА ЕКО-КОНФЕРЕНЦІЇ «EKOtransformation" "АПК ЗАКОНОДАВЧІ ЗМІНИ, ТЕХНОЛОГІЇ. НАЙКРАЩИЙ ДОСВІД"


 

2 листопада 2017 року у межах виставки «Агрокомплекс-2017» пройшла конференція «АПК Законодавчі зміни, технології. Найкращий досвід», яку організовувало видавництво MediaPro а зокрема видання Екологія підприємства (http://media-pro.com.ua/agro/).

Асоційований партнер Вікторія Варєнікова виступила у якості спікера з доповіддю Актуальні питання оподаткування АПК та розповіла присутнім про основні новели податкового законодавства, а саме про реалізацію програми бюджетних дотацій платникам ПДВ – с/г товаровиробникам, про дію автоматичного режиму блокування податкових накладних, податкові новели 2017 року та очікування бюджетного фінансування галузі АПК у 2018 році. 

У конференції взяли участь ТОП-менеджери агропідприємств та організацій сфери АПК, фахівці, відповідальні за прийняття рішень при здійсненні господарської та іншої діяльності, яка призводить або може мати негативний вплив на навколишнє середовище; керівники еко-підприємств.

 Запрошуємо на заходи за участі юристів Правничої фірми «Софія».



06.11.2017
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини