Українська | Русский | English

ЕКСПЕРТ У ГАЛУЗІ ПРАВА У СУДОВОМУ ПРОЦЕСІ – ТЕМА ОБГОВОРЕНЬ У ФАХОВІЙ ПРЕСІ ТА СЕРЕД ФАХІВЦІВ


Новоприйняті процесуальні кодекси містять цілий ряд нововведень, серед яких запровадження терміну «експерт у галузі права».

Це та інші питання стали приводом для проведення круглого столу «Застосування експертиз в стратегіях захисту», організованого Асоціацією Адвокатів України спільно з Комітетом з питань захисту, бізнесу, активів та прав інвесторів ААУ, що відбувся 30 січня 2018 р. Партнер Sofiya Law Firm О.Поліводський взяв участь у цій події у якості доповідача (відео круглого столу доступне за посиланням, виступ О.Поліводського  починається з 1:12:39 хв.).

За наслідками обговорення Олександр Поліводський на сторінках фахового видання «Закон і бізнес» проаналізував положення процесуальних кодексів, що стосуються вимог та основних функцій, які покладаються на експерта в галузі права. Більш детально зі статтею можна ознайомитися за посиланням.

О.Поліводський має науковий ступінь кандидата юридичних наук, є експертом Ради науково-правових експертиз при Інституті держави і права ім. В.М.Корецького НАН України та протягом тривалого часу приймає участь у роботі Ради при підготовці висновків науково-правових експертиз на замовлення правоохоронних органів, судів та приватних осіб.




12.02.2018
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини