Українська | Русский | English

Національна Асоціація цукровиків «Укрцукор» та Правнича Фірма «Софія» підписали договір про співпрацю.


   Асоціація «Укрцукор» та Правнича Фірма «Софія» уклали договір про співпрацю, відповідно до якого Правнича Фірма «Софія» надає юридичну підтримку Асоціації та її членам. Договір передбачає консультування Асоціації, а також обслуговування її потреб у законопроектній роботі та громадській діяльності.
    Асоціація «Укрцукор» об’єднує усіх основних гравців на ринку цукру, у тому числі агрохолдинги, цукрові заводи, виробників та торгівців цукру. Співпраця двох партнерів триває вже протягом тривалого часу. Формалізація відносин та підвищення рівня взаємодії пов’язані зі зростанням потреб Асоціації у юридичному обслуговування та збільшенням можливостей Правничої Фірми «Софія» у наданні якісних юридичних послуг у аграрній сфері.
  «Співпраця з авторитетними об’єднаннями аграрної сфери залишається доброю традицією у нашій роботі. Асоціація «Укрцукор» є визнаним та впливовим суб’єктом аграрного ринку, яке постійно демонструє свій високий професіоналізм, конструктивну позицію та динамічний розвиток. Ми сподіваємося разом з нашими партнерами задовольняти інтереси цукрової галузі та сприяти її розвитку», - зазначив Партнер Правничої Фірми «Софія» О.Поліводський.   



23.03.2012
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини