Українська | Русский | English

Олександр Поліводський і Sofiya Law Firm відзначені у щорічному дослідженні Global Law Experts - 2019


Глобальний посібник з правових питань для експертів Global Law Experts рекомендував Sofiya Law Firm і її керівника Олександра Поліводського як одного з кращих юристів в Україні з питань аграрного та земельного права, нерухомості, а також судового вирішення спорів.

Щорічне видання являє собою довідник для власників бізнесу та інвесторів з усього світу, який містить інформацію про провідних юристів і юридичні фірми в розрізі їх спеціалізації.

Global Law Experts 2019 року охоплює Америку, Європу, Азію, Африку і Близький Схід. До нього включені експерти з більш ніж 100 країн у 35 різних галузях практики.



06.03.2019
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини