Українська | Русский | English

Олександр Поліводський отримав відзнаку Інституту держави і права ім. В.Корецького


Партнер Sofiya Law Firm Олександр Поліводський отримав почесну відзнаку Інституту держави і права ім. В.М.Корецького за вагомий особистий внесок у розвиток юридичної науки, зміцнення зв’язків із практикою державотворення і правотворення.

Урочисте нагородження вчених і практиків проходило нещодавно у Києві у зв’язку із святкуванням 70-річчя Інституту.

Інститут держави і права ім. В.М.Корецького Національної академії наук України  здійснює фундаментальні теоретико-методологічні та прикладні дослідження актуальних проблем державно-правового будівництва в Україні, зокрема, надає експертну та науково-консультативну допомогу Верховній Раді, Секретаріату Президента, Кабінету Міністрів, судовим органам, Генеральній прокуратурі, іншим органам державної влади та органам місцевого самоврядування, проводить науково-правові експертизи з доктринального тлумачення норм законодавства у складних і неоднозначних питань правозастосування.

«Мені дуже приємно отримати відзнаку провідної в Україні науково-дослідної установи, авторитет якої визнаний усіма правниками,  - прокоментував нагороду О.Поліводський. - Я щиро вдячний її керівнику – академіку НАН України Юрію Шемшученку за можливість брати участь у розвитку української юридичної науки та втілювати її здобутки у практику».

Будучи науковим експертом Ради науково-правових експертиз при Інституті, О.Поліводський здійснив близько п’ятдесяти науково-правових експертиз та надав висновки за запитами громадян і юридичних осіб.

Як адвокат-практик та керівник Sofiya Law Firm, Олександр забезпечує юридичний супровід господарської діяльності та надає фахові консультації у галузях аграрного та земельного права, праві нерухомості та судових спорах. Його експертиза має наукове підґрунтя: у 1999 році він захистив в Інституті держави і права дисертацію на здобуття наукового ступеню кандидата юридичних наук за спеціальністю 12.00.06 (земельне право; аграрне право; екологічне право; природоресурсне право) на тему: «Правове регулювання реалізації сільськогосподарської продукції».

 Олександр Поліводський отримав відзнаку Інституту держави і права ім. В.Корецького



31.05.2019
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини