Українська | Русский | English

Правнича Фірма «Софія» на замовлення Українського Клубу Аграрного бізнесу підготувала фаховий юридичний висновок щодо запровадження коефіцієнту оцінки ріллі 1,756


Український клуб аграрного бізнесу звернувся до ПФ «Софія» за фаховим висновком щодо запровадження коефіцієнту 1,756 до нормативної грошової оцінки ріллі. Як відомо, такий коефіцієнт було введено з 01 січня 2012 року з прийняттям Постанови КМ України «Про внесення змін до Методики нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів» від 31 жовтня 2011 року № 1185.

 ПФ «Софія» обґрунтовано констатувала те, що запровадження такого коефіцієнту містить суттєві невідповідності з положеннями ряду законів України та Конституцією України та підтвердила необхідність ініціювання змін до законодавства у цій частині. 

Текст довідки було оприлюднено Замовником
на власному сайті, а також у свіжому виданні газети «Агропрофі» та на його сайті та у інших засобах масової інформації.

Правнича Фірма «Софія» та Український клуб аграрного бізнесу планують і надалі розвивати свою плідну багаторічну співпрацю, спрямовану на вдосконалення земельного та аграрного законодавства України.
 


30.07.2012
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини