Українська | Русский | English

Корпоративні права у фермерському господарстві: проблеми теорії та практики обговорять адвокати


У фермерському господарстві, яке є формою підприємництва громадян з метою виробництва, переробки та реалізації товарної сільськогосподарської продукції, безумовно існують свої проблеми корпоративних відносин. Їх специфіка зумовлена особливостями захисту прав на землю.

Проблеми теорії та практики захисту корпоративних прав у фермерському господарстві обговорять експерти під час тематичного круглого столу, організованого Комітетом НААУ з аграрного, земельного та довкілевого права.

Участь у заході візьме голова профільного комітету НААУ, партнер Sofiya Law Firm Олександр Поліводський.

Адвокати та інші фахівці у галузях корпоративного, аграрного та земельного права не лише отримають конкретні рекомендації з практичних проблем, але й матимуть змогу обмінятися досвідом та фахового обговорити судову практику. Адже спікерами заходу виступлять також суддя Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду Віталій Уркевич та голова фермерського господарства «ЕКО Благодатне» Валентин Спасибо.

Модеруватиме зустріч доктор юридичних наук, професор, член-кореспондент НАПрН України Інна Спасибо-Фатєєва.

Предметом дискусій на круглому столі стануть наступні питання:

практичні аспекти захисту прав на землю та іншого майна фермерського господарства;

судова практика щодо діяльності фермерських господарств;

шляхи вирішення питання щодо корпоративної участі у фермерському господарстві: доктринальні підходи та колізії практики;

побудова правової позиції захисту прав на землю та іншого майна фермерського господарства.

Круглий стіл розпочнеться о 16:00 5 жовтня 2021 року на онлайн-платформі Zoom. Для участі у заході слід попередньо зареєструватися.



30.09.2021
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини