Українська | Русский | English

Правнича фірма «Софія» підписала меморандум про співпрацю з відомою польською юридичною компанією.


Правнича фірма «Софія» уклала угоду про партнерство з відомою польською Юридичною фірмою «CHABASIEWIECZ KOWALSKA i partnerzy», згідно якої сторони домовилися співпрацювати з метою надання послуг українським та польським клієнтам на території Польщі та України.

«Співпраця з ЮФ «CHABASIEWIECZ KOWALSKA i partnerzy» відкриває нові можливості для надання послуг у сфері міжнародної торгівлі, інвестування та міжнародної ділової співпраці між Україною та Польщою», - зазначив О.Поліводський, партнер ПФ «Софія»

Юридична фірма «CHABASIEWIECZ KOWALSKA i partnerzy» - це авторитетна польська юридична компанія, яка спеціалізується на фінансовому, корпоративному, трудовому та договірному праві. Засновниками компанії є випускники Ягеллонського університету Войцех Хабашевич та Агата Ковальська. Офіс компанії базується в м. Краків.

Для більш детальної інформації про Юридичну фірму «CHABASIEWIECZ KOWALSKA i partnerzy» перейдіть за посиланням.

18.07.2013
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини